Actualitate

Veste de ultima ora! Cresc salariile la romani cu 400 de lei in plus. Iata cine beneficiaza!

Veste extraordinara pentru romani, cresc salariile cu pana la 400 de lei in plus, deoarece vor fi recalculate, iar acestia vor putea lua mai mult decat luna trecuta, relateaza spynews.ro.

Potrivit avocatnet.ro, această măsură este valabilă pentru toți polițiștii care din cauza unor modificări succesive a legislației, au salarii mai mici decât alții, deși lucrază la fel ca ei.

Potrivit unui comunicat de presă oferit de Ministerul Afacerilor Interne, această ordonanță “are rolul de a recalcula drepturile salariale pentru polițiștii care au un salariu lunar mai mic decât nivelul maxim aflat în plată pentru fiecare funcţie, grad/treaptă, gradaţie, vechime în funcţie sau în specialitate, dacă îşi desfăşoară activitatea în aceleaşi condiţii”, se arată în comunicat.

Mai mult de atât, personalul medico-sanitar și auxiliar sanitar, precum și kinetoteraupeuții, asistenții sociali sau bioinginerii medicali vor avea salariile mărite începând cu data de 1 iulie, iar aceștia le vor primi în august majorate.