Showbiz

Veste soc! Giani Kiriţă şi “Firicel” din “Las Fierbinţi”, “sifoane” la DIICOT?

Veste soc pentru fanii acestor actori din filmul Las Fierbintii, Firicel si Giani Kirita, au scapat de dosarele penale in care erau acuzatii, acestia aveau multe dosare la DIICOT, relateaza spynews.ro.

Acest caz ciudat in acuzatia de trafic cu droguri, s-au rezolvat la DIICOT la acuzatul Giani Kirita si Cuzin Toma, zis Firicel, acestia au scapat de inchisoare.

„Admite cererea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, Structura Centrală, Secţia de Combatere a Traficului de Droguri. Confirmă soluţia de renunţare la urmărire penală cu privire la suspectul TOMA CUZIN, pentru săvârşirea a două infracţiuni de deţinere de droguri de risc în vederea consumului, fără drept, fapte din 13/01/2018 şi 23/05/2018, soluţie dispusă de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, Structura Centrală, Secţia de Combatere a Traficului de Droguri, prin Ordonanţa nr. 562/D/P/2018 din data de 02/12/2019”, au decis judecătorii.

Astfel, ajutat de DIICOT, care a minţit, Kiriţă a deschis un proces de calomnie şi a câştigat în instanţă 20.000 de euro, „reprezentând daune morale pentru atingerea dreptului la onoare, demnitate, reputaţie şi imagine aparţinând reclamantului”.

Astfel, deşi cu un an înainte DIICOT nega existența unui dosar deschis pe numele lui Kiriță, judecătorii au decis, în 2018: ”Admite propunerea Ministerului Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală – Secţia de Combatere a Traficului de Droguri. (…) Confiscă de la intimatul KIRIŢĂ GIANI – STELIAN cantitatea de 2,73 grame pulbere albă care conţine cocaină aflată la camera corpuri delicte a I.G.P.R. – Direcţia Cazier Judiciar şi Evidenţă Operativă conform dovezii seria H nr.0204788/28.07.2016”.

Veste soc! Giani Kiriţă şi “Firicel” din “Las Fierbinţi”, “sifoane” la DIICOT?Veste soc! Giani Kiriţă şi “Firicel” din “Las Fierbinţi”, “sifoane” la DIICOT?