Showbiz

Vești de ultimă oră despre Nelu Ploieșteanu! Din păcate… Ce se întâmplă chiar acum…

Exclusiv: Starea de sănătate a lui Nelu Ploieșteanu rămâne critică. Ce a rugat-o pe fiica lui, înainte de a fi intubat. Marea dorință a artistului

Artistul Nelu Ploieșteanu se află internat la Spitalul Floreasca din București, încă din data de 13 martie. Medicii sunt rezervați, în ceea ce privește evoluția stării sale de sănătate, cu atât mai mult cu cât celebrul lăutar se confruntă cu mai vechi probleme la plămâni și inimă. Artistul, diagnosticat cu Covid-19, s-a internat cu marele ”of” că nu mai reușise să ajungă la mormântul băiețelului său, Mihaiță.

Starea de sănătate a lui Nelu Ploieșteanu rămâne critică
Cântărețul Nelu Ploieşteanu, pe numele său real Ion Dumitrache, în vârstă de 70 de ani, diagnosticat cu Covid-19, se află internat în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Floreasca, din Capitală, încă din data de 13 martie. Inițial, artistul a refuzat internarea, în data de 11 martie, dar, pentru că s-a simțit tot mai rău, a revenit la camera de gardă. Starea de sănătate a cântărețului continuă să rămână critică și doar o minune îl mai poate salva, susțin apropiații acestuia. Nelu avea un mare regret, înainte de a se interna, că n-a reușit să mai aprindă o lumânare la mormântul fiului său, Mihăiță, din Cimitirul Străulești, Jud Ilfov, zonă aflată în carantină.

”Din păcate, artistul încă este intubat, iar pronosticurile sunt sumbre. Era supărat că nu a mai ajuns la mormânul fiului său și îi spunea fiicei să se ducă la cimitir, să-i aprindă o lumânare”
sursa