Showbiz

Vezi cat incasa Horia Brenciu pentru melodiile sale difuzate la radio si televiziune!- in doua luni, cantaretul a primit suma totala de 5,23 lei!

Ce sume ridicole incasa Horia Brenciu pentru melodiile sale difuzate la radio si televiziune! In doua luni, cantaretul a primit suma totala de 5,23 lei! Vezi cand s-a intamplat asta.
Acum cativa ani, piesele lui Horia Brenciu nu erau atat de difuzate la radio si televiziune.
Horia Brenciu este astazi unul dintre putinii cantareti din tara care pot umple pe cont propriu salile de spectacole, succesul sau fiind unul fulminant. De altfel, si afacerile sale din domeniu sunt in plina expansiune, firma prin care isi deruleaza activitatea muzicala inregistrand, in 2016, un profit net de 783.414 lei, adica aproximativ 170.000 de euro.
Acum cativa ani, insa, Brenciu nu avea un succes atat de mare, in sensul in care melodiile sale nu prea erau difuzate la radio si televiziune.
Astfel, pe o lista intocmita de Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania – Asociatia pentru Drepturi de Autor, cu repartizarea castigurilor cuvenite artistilor pentru perioada septembrie-octombrie 2011, Brenciu figureaza cu o suma ridicola, 5,23 lei, ceea ce inseamna ca venitul sau lunar, din piesele difuzate, era de doar 2,615 lei!
Alti artisti prezenti pe acea lista, mai putin cunoscuti decat Brenciu, au incasat, tot in perioada respectiva, sume cuprinse intre 100 si 4.000 de lei.

Wowbiz.ro