Actualitate

VEZI CE SE INTAMPLA LA Casa Regala: Inca un pretins fiul al Regelui Mihai CERE TRONUL

La nici o luna de la decesul Regelui Mihai I, un barbat din Franta iese la inaintare si sustine ca este fiul fostului monarh.

Potrivit unui interviu acordat Romania TV, Jean-Francois Caracci, de 36 de ani, sustine ca s-ar fi nascut in Romania, dar la scurt timp de la nastere a fost abandonat intr-un orfelinat. Barbatul povesteste ca a fost ulterior adoptat de o familie foarte bogata din Franta, unde traieste si in prezent.

Presupusul fiu al Regelui Mihai sustine ca are si documente care ar veni in sprijinul afirmatiilor sale. Ba chiar mai mult, spune ca a primit mai multe scrisori si in repetate randuri s-a si intalnit cu personalitati de marca din Romania, care i-ar fi dezvaluit ca stiau despre existenta lui.

El spune ca este pregatit sa mearga in instanta pentru a fi recunoscut oficial drept fiu al Regelui Mihai I si ca e dispus chiar sa fie supus unor teste ADN.
Familia Regala isi prezinta marti activitatea publica pe 2017 si bilantul celor 20 de ani de prezenta in Romania care include 315 vizite oficiale externe si 105 intalniri cu sefi de stat, precizand ca „toate vizitele si toate evenimentele de la resedintele regale au fost acoperite financiar din fondurile personale ale Regelui Mihai I„.

Pentru 2017, Casa Regala consemneaza: „50 vizite in comunitati din tara (3x Savarsin, 2x Ploiesti, 2x Focsani, Bacau, 3x Iasi, Constanta, Albesti, Coroana, Cotu Vaii, Alba Iulia, 5x Cluj-Napoca, Calarasi, Slobozia, Piscu, 6x Sinaia, Targu-Jiu, Marasesti, Marasti, Oituz, Onesti, Brasov, Arad, 4x Timisoara, 2x Curtea de Arges, Sibiu, Miclosoara, Ramnicu-Valcea, Targoviste, Sannicolau Mare, Pecica, Campulung Muscel); 214 actiuni publice in Capitala si in comunitati din tara, pe teme militare, diplomatice, economice, educationale, sociale, sportive, de sanatate, stiintifice si artistice; 8 vizite in strainatate (Anglia, Turcia – Summit-ul Marmara, Republica Moldova, Polonia, Franta – Soultzmatt, Bulgaria, Iordania, Elvetia).

Conform Casei Regale, 45 de scoli, licee, universitati si organizatii poarta nume regal, in Romania si in Republica Moldova; 74 de scoli, licee, organizatii, congrese si festivaluri au Inalt Patronaj regal, in Romania si in Republica Moldova.

Bzi.ro