PoliticaShowbiz

Vezi ce spune lenjeria ta despre tine,sigur nu stiaii

Vezi ce spune lenjeria ta despre tine,sigur nu stiaiiModul în care ne alegem lenjeria intimă, culoarea ei și modelul este influențat de un amestec între emoțiile noastre, amintiri și stima de sine.
Fiecare piesă de îmbrăcăminte, inclusiv lenjeria intimă, spune ceva despre posesorul ei.

Forma bikinilor

1. T-string – Ești independentă, ai încredere în forțele proprii și îți place să-ți arăți părțile cele mai bune.

2. G-string – Nu-ți este teamă să fii diferită și ești gata oricând să ieși din zona ta de confort, dar știi mereu să păstrezi un echilibru între ce arăți altora și ce păstrezi doar pentru tine.

3. Thong – Ești ambițioasă și foarte motivată, drept pentru care nu te oprești niciodată până nu capeți ceea ce-ți dorești. Ești un lider sexy și unii oameni se simt intimidați de tine.

4. Tanga – Știi cum să te bucuri de lucrurile simple, ești o persoană tradiționalistă, dar cu gânduri de progres.

5. Bikini – Ești o persoană atletică, care e întotdeauna gata pentru o aventură. Poți fi atât jucăușă cât și sexy, dar privești mereu partea practică a lucrurilor și atunci când situația o cere ești foarte serioasă.

6. Cu bandă lată – Ești energică, îndrăzneață și iubești cumpărăturile.

7. Boxeri – Ești o fată care se bazează pe ceea ce are deja deși nu-ți place să te oprești. Nu-ți pasă de ceea ce spune lumea și nu urmărești cu disperare să ai cât mai mulți prieteni, așa că rămâi fidelă celor câțiva, dar adevărați, pe care-i ai.

8. Plini – Ești o fire practică și calmă, nu intri niciodată în panică și continui să cauți mereu soluții creative.

9. Cu talie înaltă și plini – Te simți foarte bine în pielea ta și ești o bună prietenă, dar ești foarte pretențioasă în privința bărbaților.

10. Cu mesaje – Ești un spirit tânăr, gata să iasă în evidență și nimeni nu se plictisește cu tine.

Culoarea bikinilor

1. Mov – Ești vulnerabilă, romantică și gata pentru a începe o relație serioasă.

2. Albastru – Ești foarte sinceră.

3. Verde – Verde este culoarea ideală pentru o primă întâlnire, arată că ești stabilă emoțional.

4. Galben – Aduci bucurie oamenilor, dar fii atentă că doar nuanțele deschise simbolizează fericirea și prospețimea, evită nuanțele închise care reprezintă boală și gelozie.

5. Roșu – Pui pasiune în tot ceea ce faci și ești curajoasă. Este o opțiune minunată dacă vrei să te prindă noaptea în patul altcuiva.

6. Portocaliu – Este o combinașie între fericitul galben și pasionalul roșu și este cea mai bună culoare pe care o poți purta dacă vrei să arăți perfect. Reprezintă creativitatea și succesul.

7. Roz – Ești foarte feminină, bună la suflet, darnică și romantică.

8. Alb – Este culoarea inocenței și a purității. Ești deschisă la sugestii, gata mereu să înveți câte ceva nou și chiar să începi un nou capitol al vieții tale.

9. Negru – Ești elegantă și puternică, misterioasă și agresivă în același timp. Ești gata oricând să seduci, pentru că te bazezi pe succesul tău.

10. Fără – Te lași ușor, dar știi să rezolvi orice problemă ai avea și nu-ți petreci toată viața într-un birou. Ai o energie puternic pozitivă și acaparezi orice adunare.

Forma sutienului

1. Cupă întreagă – Ești o fată elegantă și îți place să fii clasică. Lucrurile bizare și excentrice nu sunt pentru tine.

2. Balconette – Ești foarte carismatică și te simți bine în pielea ta. Îți faci ușor prieteni, pentru că urăști minciuna și dramatismul.

3. Fără bretele – Ești mereu dispusă să încerci ceva nou, fiecare zi este o aventură pentru tine și ești o persoană foarte spontană.

4. Push-up – Îți faci ușor prieteni deși îți spui mereu părerea, chiar dacă, uneori, întreci măsura.

5. Bustiere – Confortul este prioritar pentru tine. Ai o listă foarte lungă de lucruri pe care trebuie să le faci și nu vrei să te incomodeze nimic.

6. Dantelat – Nu-ți plac conflictele și ești foarte prietenoasă. Bărbații te îndrăgesc din prima, deoarece ești sinceră și deschisă.

7. Cu bretele schimbabile – Sutienele care pot fi purtate în mai multe feluri sunt perfecte pentru o femeie căreia nu-i place să fie reținută și vrea mereu să dețină controlul.

8. Bandă – Ești sinceră și sensibilă, iar oamenilor le place să apeleze la tine când au nevoie de un sfat, fiindcă ești mereu gata să ajuți pe oricine.

Indiferent că alegi un set de lenjerie sau optezi să nu porți nimic pe sub haine, lenjeria intimă este un secret pe care ar trebui să-l știi doar tu și eventual partenerul tău. Este precum identitatea ta misterioasă, care te face o super femeie.

Feminis.ro