Showbiz

Vezi cum arata apartamentul DENISEI RADUCU locul in care si-a dat ultima suflare!

O casa candva plina de muzica, o casa in care zambetele nu lipseau, dar si o casa in care a existat multa suferinta, multa durere. Echipa WOWbiz a pasit in apartamentul Denisei Raducu, alaturi de sora regretatei artiste, Adelina.

Imi este foarte greu, mai ales ca nu pot sa vorbesc cu ea la trecut. Nu imi vine sa cred ca vin in tara si trebuie sa o vizitez la cimitir.
Si aici e foarte greu. Sa stiu ca sunt la ea in apartament si nu e ea. Aici, poate, ai impresia ca ea e plecata la evenimente, dar la tara, sa treci prin fata manastirii si sa stii ca ea e acolo.
E dorul acela care e din ce in ce mai mare si nu e adevarat ca timpul vindeca orice. E foarte greu, mai ales ca pe fetita mea cea mai mare o cheama Denisa. De fiecare data cand o strigam, ne gandim la ea.„, a povestit Adelina.

In living, primul obiect care iti atrage atentia este un tablou facut din mai multe fotografii ale Denisei. In fiecare imagine, artista apare zambind.
Tot timpul statea in apartament. De cand s-a intots de la spital, a stat cam 3 luni, 3 luni si un pic. Foarte mult ii placea tabloul acesta. E tabloul pe care i l-au facut prietenii cadou cand s-a mutat aici.
Tot timpul era cu zambetul pe buze, chiar daca avea momente de suparare.
In niciun moment nu s-a dat batuta. Speram mereu intr-un miracol pentru ca o vedeam pe ea cat e de luptatoare.„, a mai spus sora ei.

Religioasa si cu frica de Dumnezeu, Denisa avea in orice colt al casei cate o iconita.
Sora mea a fost foarte credincioasa si o sa vedeti iconite si bombonele, care ii placeau la nebunie. Astea erau lucrurile care ii dadeau ei speranta. La inceput, erau medicamente peste tot, dar nu am vrut sa lasam casa asa.
Obosise si ea cand vedea peste tot medicamente. Am lasat casa exact cum a avut-o ea, pentru ca nu am schimbat nimic.
Bucataria e asa cum a lasat-o ea. Nu voia sa gateasca in casa, ca sa nu miroase a mancare. Voia sa fie mereu curat.
Ea manca orice, nu era foarte pretentioasa. Stiu ca ne-a cerut odata varza, fasole.„.

Cu adevarat cutremurator a fost momentul in care echipa WOWbiz a pasit in baie si au constatat ca fiecare obiect, inclusiv periuta de dinti aa Denisei, a ramas exact la fel.

Toate aceste cosmetice sunt ale ei. Tot ce se folosea ea sunt aici. Nu am indraznit nici sa le folosim, nici sa le aruncam. Vrem sa ramana totul asa cum a lasat ea.„, a mai spus ea.

Lacrimile au inundat chipul Adelinei in clipa in care a intrat in dormitorul surorii sale, acolo unde pana si lenjeria de pat a ramas neschimbata.

Nu vreau sa mi-o imaginez cum a fost in ultimele zile in camera asta. Nu am schimbat absolut nimic, nici lenjeria. Pe lenjeria asta a dormit ea in ultimele zile. Ultima noapte a fost in sufragerie, in canapea. Spunea ca ii este foarte cald si vrea la aer.
Am simtit o liniste in casa si am dormit in aceeasi lenjerie in care a dormit si ea. In fiecare noapte dormeam cu ea de mana„, a mai spus ea.
Era normal sa o auzim si plangand. Nu era o boala care sa te faca sa te simti bine. Plangea, se descarca si o lua de la capat. „Nu mai plange langa mine, te rog frumos„, „Nu mai plange langa mine”, asta ne spunea mereu. Nu am de gand sa instrainez absolut nimic si atata timp cat nu va fi nevoie sa schimb lenjeria, nu o sa o schimb.
Imi este greu, dar cumva am si o liniste sufleteasca. E cumva o usurare ca nu o mai vad suferind.
In dressing sunt toate rochiile ei, toate rochitele pe care le lua la evenimente. Sunt unele si impachetate, asa cum le lua ea pe drum, la evenimente.

Asta este rochita pe care a purtat-o la majoratul ei si a pastrat-o ca un fel de amintire.
Bratara asta a fost a ei, nu si-o dadea jos niciodata, nici macar cand a mers la spital la Viena. Dar cand a slabit a inceput sa ii cada si m-a rugat sa o port eu.”, a mai spus Adelina, in timp ce se plimba prin apartament.

Vezi VIDEO