Sport

Victor Becali i-a socat pe portarei. A luat o decizie BOMBA in scandalul pentru bani!

Victor Becali a ras de cei de la FISC, dupa ce a invins un dosar penal care la inchis la o „manevra” avocateasca, de care adversarii lui au ramas socati, relateaza spynews.ro.

Acesta era in mare scandal cu Administratia Judeteana a Finantelor Publice Ilfov, care urma sa-l execute, iar Victor Becali a contestat multe documente emise de institutia amintita, iar milionarul a castigat cu succes procesul la tribunal, care hoatararea a fost contestata de Fisc, la Tribunalul din Ilfov.

În mod bizar, instituția a deschis două dosare, sperând, probabil, ca măcar în unul dintre ele să primească o sentință favorabilă.

Numai că „vulpoiul” Victor Becali s-a prins imediat și le-a dat autorităților fiscale o lovitură la care acestea nu se așteptau.

 „Admite excepţia litispendenţei, invocată de intimatul Becali Victor, în raport de dosarul nr. 515/93/2020, înregistrat pe rolul Tribunalului Ilfov, cu termen de judecată la data de 30.07.2020, complet C6.

Dispune trimiterea dosarului la completul C6”, au decis magistrații. Conform legii, excepţia litispendenţei poate fi invocată atunci când există mai multe procese „pentru aceeaşi cauză, acelaşi obiect şi de aceeaşi parte, înaintea mai multor instanţe competente sau chiar înaintea aceleiaşi instanţe, prin cereri distincte”.