Politica

Victor Ponta: „Iohannis, cel mai leneș bugetar!”

Victor Ponta l-a făcut din nou, praf pe Klaus Iohannis. Fostul premier nu s-a putut abține să nu remarce că România are un președinte „în pijamale”.
Impozităm tot ce-i peste salariul lui Iohannis. Iohannis, în primul rând, recunosc că sunt subiectiv, e cel mai leneș bugetar. Nu poți să începi de la cel mai leneș, care nu muncește pentru banii ăia”, a comentat Ponta.
Povestea aia cu secretarii de stat… Eu aveam 70 și mi se păreau mulți. Dar erau patru partide, i-am împărțit cât de cât să… Acum sunt 200 și n-ajung. Eu nu știu unde au birouri să stea, că sunt aceleași clădiri. Sigur că poți să dai afară 100 de secretari de stat să nu simtă nimeni, dar cei 100 sunt 20 de la PSD, 20 de la PNL, 20 de la UDMR, 20 de la Iohannis, 20 alte pile. N-o să se dea, eu nu cred că se va da afară vreun secretar de stat. (…)

Dl Ciucă a zis să se dea afară consilierii premierului, că nu va mai fi premier. O să-i dea de la Ciolacu afară. (…)

Nu va scoate nimeni din sistem, anul viitor sunt alegeri, se supără toată lumea. (…)

Toată lumea taie pensii speciale, toată lumea dă afară bugetari. Nu se dă niciun bugetar afară”, a declarat Victor Ponta
PNL-ul, după părerea mea, îmi pare rău pentru ei, dar se pot duce tot în jos, dar în sus n-au cu ce să se ducă”, a mai declarat fostul premier

sursa