Actualitate

Viorica Dancila gafeaza din nou! A mintit la Bruxelles ca jandarmerita a fost batuta cu bestialitate de protestatari!

Viorica Dancila minte cu nerusinare, a declarat la Bruxelles ca jandarmerita a fost batuta groaznic pe la protestul din 10 august, relateaza b1.ro.

Cei care au agresat jandarmii…

Nu știu dacă într-o țară europeană o femeie jandarm poate fi bătută cu atâta bestialitate de către protestanți”, a susținut Dăncilă.

Viorica Dancila ne-a facut din nou de ras cu gafa minciuni, premierul social-democrat a incurcat protestatarii cu protestantii, in timpul plenului European.

De precizat este că jandarmerița despre care s-a tot scris în presă nu a fost agresată de protestatari, după cum fals voia să afirme Dăncilă, ci de câțiva huligani care au pătruns printre manifestanți, jandarmii nefăcând nimic pentru a-i scoate pe aceștia din mulțime.

Mai mult, după protest, Ministerul de Interne și Jandarmeria au spus că femeia a fost grav rănită, lucru care s-a dovedit ulterior a fi o minciună.

”Tocmai am aflat de la Viorica Dancila, in plenul Grupului S&D, ca jandarmerita a fost “batuta cu bestialitate de protestanti”.

Sper ca traducatorii au inteles ca este vorba de protestatari. Sa nu intram intr-un conflict religios”, a scris europarlamentarul Cătălin Ivan, pe Facebook.