Actualitate

VIVA.RO-Petrecerea VIVA 18 ani!

Petrecerea VIVA 18 ani! Evenimentul are loc în această seară într-o locație de lux din Capitală. Vedetele au strălucit pe covorul roșu, iar stilistul Ovidiu Buta a comentat cele mai interesante apariții.

Petrecerea VIVA 18 ani! Vedetele noastre au strălucit pe covorul roșu la cel mai important eveniment al anului. Stilistul Ovidiu Buta nu a trecut cu vederea cele mai interesante ținute ale divelor și le-a felicitat pentru alegerea făcută.
Carmen Brumă a purtat o ținută albă, din două piese, ce se pare a fost pe placul cunoscutului stilist. “E o ținută confortabilă. De multe ori trebuie să mai și exagereze cu accesoriile. Aș da nota 9. Este o apariție de nota 9. Ideea e să te joci cu imaginea ta”, i-a spus Ovidiu Buta vedetei care s-a aflat într-o formă de invidiat.

Petrecerea VIVA 18 ani! Apariții spectaculoase pe covorul roșu
Adina Halas a fost o altă apariție elegantă de la petrecerea de majorat a revistei Viva! Pentru acest eveniment, vedeta a ales să se îmbrace din cap până în picioare, ținând să oprecizeze că i se pare o ținută veselă. „Dacă tu pe interior ești veselă, ok. Nu sunt un mare fan al rujului mov. Rujul nu ține de modă. Trebuie să creezi o armonie cromatică”, a fost părerea stilistului

Vica Blochina a atras atenția tuturor cu rochia ei. Stilistul vedetelor nu s-a abținut și a felicitat-o pe blondă pentru alegerea făcută. ” Vica Blochina când vrea arată spectaculos. Și în această seară arată spectaculos”, a declarat acesta.

Nicole Cherry a fost mai relaxată ca niciodată. „Acum la majorat, ți-ai găsit și stilul. Patofii albaștri funcționează foarte bine cu unghiile albastre atunci când ești îmbrăcată din cap până în picioare în alb. Viitorul arată bine”, a fost părerea lui Ovidiu Buta.
Anca Serea a venit la eveniment alături de soțul ei, care nu a ezitat să își laude soția, pentru cea mai recentă apariție din revista Viva! „Soția mea are un bust senzțional. Mă bucur că l-ați pus pe copertă”, a spus Adi Sînă. „Este o apariție încântătoare din această seară. Îi dau 10. Adi este întotdeauna bine. Fiți mai relaxați”, a adăugat Ovidiu.

Ileana Badiu a strălucit la propriu pe covorul roșu, mai ales că pentru această ocazie specială, femeia de afaceri și-a schimbat look-ul. ” M-asm tuns special pentru acest eveniment, acum trebuie să mă obișnuiesc”, a spus Ileana. „Te prinde bine. Îți vine foarte bine. Unde ți-au dispărut fustele mini? Ești în mini sacou”, a observat Ovidiu Buta.

Sursa Libertatea.ro