Showbiz

Vlăduța Lupău Așteaptă Sosirea Unui Băiețel

Vlăduța Lupău Așteaptă Cu Bucurie Sosirea Unui Băiețel, Frățior Pentru Iair

Într-o seară plină de emoție și bucurie, Vlăduța Lupău a surprins publicul prezent la concertul său de la Sala Palatului cu o veste extraordinară – va avea un al doilea băiețel, dând astfel frățiorului său Iair un partener de joacă și de viață. Artista, care și-a făcut apariția pe scenă cu o burtică de graviduță mândră, a împărtășit momentul special cu fanii săi și pe rețelele sociale potrivit romaniatv.net

Vlăduța Lupău, celebrată pentru talentul său muzical și pasiunea pentru tradițiile românești, a transmis vestea cu o emoție palpabilă și o bucurie sinceră, reliefând importanța acestui nou membru al familiei sale. Într-o postare pe Instagram, artista a împărtășit gândurile și sentimentele sale, exprimându-și recunoștința pentru binecuvântarea adusă de Dumnezeu și entuziasmul ei pentru întâlnirea cu micuțul care va completa familia.

O ființă mică… o să mă strige “mămică” 🤰🏽 🤍 O altă minune Dumnezeu a pus în pântecele meu și va pune curând în viața noastră de familie. Iair a fost binecuvântat să nu rămână singur pe lume și o să aibă un partener/ă de joacă, de necazuri și bucurii, un partener/ă sincer și loial pe viață!”, a scris ea.

Mesajul său plin de emoție și dragoste a transmis nu doar bucuria pentru sosirea viitorului membru al familiei, ci și promisiunea că micuțul va fi crescut cu iubire și devotament, învățând să-L iubească pe Dumnezeu și să trăiască în armonie.

Fanii și prietenii artistei au inundat rețelele sociale cu felicitări și urări de bine, celebrând această nouă etapă în viața Vlăduței Lupău și a familiei sale.

Astfel, așteptăm cu nerăbdare venirea pe lume a micuțului care va aduce și mai multă fericire și lumină în viața talentatei artiste și a întregii sale familii.