Showbiz

You Hurt My Feelings (2023)

Căsătoria de lungă durată a unei autoare este brusc dată peste cap atunci când ea aude întâmplător reacția sinceră a soțului ei la cea mai recentă carte a sa.

You Hurt My Feelings este un film american de comedie-dramă din 2023, scris, regizat și produs de Nicole Holofcener. În rolurile principale, Julia Louis-Dreyfus, Tobias Menzies, Michaela Watkins, Arian Moayed și Jeannie Berlin. Filmul a fost filmat în New York City în mai 2022.

Beth este un memorist și o profesoară de succes, care a scris recent primul ei roman de ficțiune. Ea este într-o căsătorie iubitoare cu Don ( Tobias Menzies ), un terapeut. Don se luptă cu sentimentul de conștient de sine din cauza îmbătrânirii și se luptă cu pacienții săi, multe dintre problemele cărora nu este implicat.

Agentul lui Beth îi spune că romanul ei are nevoie de mai multe revizuiri, ceea ce o face să se îndoiască de munca ei. Ea este liniștită de Don, care a citit o schiță a lucrării și îi sugerează să caute o altă reprezentare cu cineva care este mai entuziasmat de ea.

În timp ce iese la cumpărături pentru șosete, Don îi mărturisește lui Mark, cumnatul lui Beth, că nu îi place romanul lui Beth, dar simte că nu poate fi sincer cu Beth, o conversație pe care Beth o aude din neatenție, când Beth și sora ei Sarah ( Michaela Watkins ) ) intră în magazin pentru a-și saluta soții. Credința lui Beth în relația lor este zguduită. Sora ei, Sarah, soția lui Mark, încearcă să o liniștească că ocazional trebuie să-și mintă soțul, un actor, despre spectacolele lui. Acest lucru nu o liniștește pe Beth.

Beth continuă să se lupte și se comportă față de Don. La cina de naștere a lui Mark, ea îi dezvăluie în cele din urmă lui Don că a auzit ce a spus el. Deși încearcă să-i spună lui Beth că îi lipsește contextul, el dezvăluie în cele din urmă că nu îi place cartea ei, dar nu a vrut să o descurajeze, deoarece era doar părerea lui.

Când Eliot, fiul lui Beth și Don, o acuză pe Beth că a făcut presiuni asupra lui pentru a fi extraordinar, Don și Beth vorbesc în cele din urmă despre diferențele dintre ei. Ei vorbesc despre minciuni albe pe care și le-au spus unul altuia, iar Beth își dă seama că o parte din modul în care reacționează se datorează abuzului verbal prin care tatăl ei controlant i-a făcut-o când era copil. Ea caută un nou agent care este entuziasmat de munca ei.

Un an mai târziu, este publicat romanul lui Beth. Don și Beth, acum împăcați, își sărbătoresc aniversarea. Don decide să treacă printr-o schimbare majoră care este sub operație la ochi, iar Beth îl minte și îi spune că va arăta grozav.