Actualitate

Accident cu trei victime pe DN 1B, la Mizil

Accident cu trei victime pe DN 1B, la Mizil. Traficul este complet blocat

Un grav accident rutier s-a produs miercuri la prânz, 17 aprilie, pe DN 1B în zona localității Mizil, soldat cu trei victime. Traficul în zonă este blocat complet, iar autoritățile intervin prompt pentru gestionarea situației de urgență.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova, incidentul rutier a implicat un autotren și două autoturisme, iar trei persoane au fost rănite în urma impactului.

Una dintre victime este prinsă între fiarele mașinii, dar se află în stare conștientă, conform romaniatv.net.

La fața locului s-au deplasat echipaje de urgență specializate, inclusiv pompieri militari din cadrul Detașamentului Mizil cu o autospecială de stingere și o autospecială pentru descarcerare. De asemenea, echipajele SMURD sunt prezente cu ambulanțe echipate pentru situații critice și un elicopter SMURD de la București a fost solicitat pentru a interveni în cazul unei victime aflate în stare gravă.

Din cauza gravității accidentului, traficul rutier este blocat pe ambele sensuri în zona incidentului. Șoferii sunt rugați să evite zona și să caute rute alternative pentru a nu afecta desfășurarea operațiunilor de intervenție și salvare.

Autoritățile monitorizează evoluția situației și fac tot posibilul pentru gestionarea eficientă a intervenției de urgență, având prioritate asigurarea asistenței medicale de specialitate pentru toate victimele implicate în acest accident tragic.