Actualitate

Accident cumplit la Braşov, o femeie gravidă este în stop cardiac

O altă victimă este un copil de 13 ani care are politraumatisme al treilea rănit fiind un bărbat care are un traumatism la coloana vertebrală.

Accident grav sâmbătă seară. Două autoturisme au fost implicate într-o coliziune frontală pe DN 73 între localităţile Râşnov şi Tohanu Nou, judeţul Braşov, circulaţia fiind oprită în ambele sensuri, informează Centrul Infotrafic din IGPR. În urma impactului, trei persoane necesită îngrijiri medicale.

Astfel, trei persoane au fost rănite în urma acestui accident rutier. Printre victime se numără o gravidă aflată în stop cardiac şi un copil cu politraumatisme.
Una dintre victime, o femeie însărcinată, se află în stop cardio-respirator şi i se fac manevre de resuscitare, informează ISU Braşov. O altă victimă este un copil de 13 ani care are politraumatisme al treilea rănit fiind un bărbat care are un traumatism la coloana vertebrală.

Din cauza poziţiei vehiculelor, circulaţia rutieră este blocată între localităţile Râşnov şi Tohanul Nou, la ora transmiterii acestei ştiri.

La locul accidentului se află echipaje ale Poliţiei Rutiere şi Serviciului Criminalistic şi se fac cercetări pentru lămuriri

sursa