Actualitate

Accident Grav: Elicopter SMURD la Centura Capitalei

Accident Grav în București: Intervenție cu Elicopterul SMURD pe Șoseaua de Centură

Un accident rutier grav a avut loc vineri pe șoseaua de centură a Capitalei, în zona Glina, necesitând intervenția promptă a elicopterului SMURD. Incidentul s-a produs în urma coliziunii dintre o automacara și un autoturism, rezultând două persoane rănite scrie realitatea.net

Echipajele de intervenție de la ISU București-Ilfov au ajuns rapid la fața locului pentru a acorda asistență medicală și a gestiona situația. Două femei au suferit răni în urma accidentului. Prima, în vârstă de 54 de ani, a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgență București, în timp ce cea de-a doua, în vârstă de 58 de ani, a fost dusă la Spitalul de Urgență Pantelimon.

Deoarece situația impunea o intervenție rapidă și eficientă, la locul accidentului a fost chemat elicopterul SMURD. Echipa medicală de bord a elicopterului a acordat primul ajutor calificat și a facilitat transportul rapid către unitățile medicale corespunzătoare.

Autoritățile investighează acum circumstanțele exacte ale accidentului pentru a stabili responsabilitățile. În același timp, se reamintește importanța respectării regulilor de circulație pentru prevenirea unor astfel de incidente grave.