Actualitate

Accident grav , o șoferiță de 20 de ani a murit!

Centrul INFOTRAFIC dinInspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier esteblocat pe DN69 Timișoara-Arad, în afara localității Vinga către Orțișoara, județul Arad, din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme.
O tânără de 20 de ani, care se afla la volanul unui autoturism înmatriculat în județul Arad a decedat astăzi în urma unui accident rutier produs la ieșire din Vinga spre Orțișoara.

Primele cercetări arată că tânăra șoferiță a efectuat o manevră de întoarcere spre Arad pe drumul național 69 (Arad-Timișoara), mașina pe care o conducea fiind izbită în plin de un autoturism cu numere de Galați, care circula dinspre Timișoara. Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 11:20.

Șoferul autoturismului înmatriculat în județul Galați a fost transportat la spital de către echipajul SMURD. Bărbatul a suferit răni în urma accidentului.

La fața locului a intervenit echipajul de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad care a scos-o pe tânăra decedată dintre fiarele contorsionate ale autoturismului.

Traficul rutier este blocat pe DN 69 în urma producerii accidentului până la finalizarea cercetărilor la fața locului efectuate de polițiștii rutieri.