Actualitate

Accident in localitatea Ciulniţa din Ialomiţa-victima a fost DECAPITATA!

Scene de coşmar în urma unui accident produs duminică în localitatea Ciulniţa din Ialomiţa. Fiul unui primar a murit, după maşina lui s-a răsturnat. Impactul a fost atât de puternic încât şoferul a fost decapitat.
Fiu de primar, mort într-un accident înfiorător în Ialomiţa. Accidentul s-a produs duminică în localitatea Ciulniţa din Ialomiţa.

Din primele informaţii, şoferul unei maşini a oprit la un magazin de pe marginea drumului pentru a-şi cumpăra un pachet de ţigări, iar în momentul în care a vrut să dea cu spatele a fost lovit în plin de un alt autoturism, la volanul căruia se afla fiul primarului din comuna vecină, din comuna Bueşti, transmite România TV.
Şoferul nu a avut nicio şansă pentru că maşina s-a răsturnat. El a murit pe loc, pentru că a fost decapitat în urma impactului deosebit de puternic.
Celălalt şofer s-a ales cu răni uşoare şi a primit primele îngrijiri la faţa locului. La locul accidentului au intervenit trei ambulanţe, două maşini de pompieri şi mai multe echipaje de Poliţie.

Victima este fratele dascălului din satul vecin care aparţine comunei Ciulniţa.