Social

Afacere in familie, cu 3 proxeneti, tatal si fii lui, si-au trimis iubitele la prostitutie!

Trei oameni din Galati au fost prinsi de Politie in timp ce facea proxenetism, procurorii DIICOT au descoperit ca vinovatii sunt rudele, fiind chiat tatal si fii lui, care si-au pus iubitele la prostitutie, relateaza wowbiz.ro.

Acesti trei vinovati sunt retinuti si se investigheaza cazul infractional, pentru racolarea a sase tinere si fiind minore, care le-au obligat sa se prostitueze in Romania si Spania.

Joi, DIICOT a făcut șase percheziții, în urma cărora au fost descoperite mai multe bunuri incriminatorii, care i-ar fi ajutat pe cei trei în „afacerea” lor.

Două mașini de lux au fost indisponibilizate, în valoare de aproximativ 170.000 de euro, precum și 50.000 de euro. Totodată, au fost aplicat sechestru asigurător pentru 3 imobile din județul Galați.

”În urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate atât bunuri care servesc la întregirea probatoriului administrat în cauză (telefoane mobile, cartele telefonice, formulare de transfer monetar, etc), bunuri care au fost utilizate la comiterea infracţiunilor cât şi bunuri care au fost achiziţionate cu sume provenite din activităţile infracţionale (două autovehicule de lux în valoare de aproximativ 170 de mii de euro, trei imobile, suma de 50.000 euro cash)”, se arată într-un comunicat al DIICOT.