Actualitate

Alerta nationala! Romanii se zbate intre viata si moarte, iar doctorii se lupta a-i salva. Situatia devine trista!

Cazul este ingrijorator, mai multe victime sunt in stare critica in spital, deoarece au ajuns la Urgenta foarte multi romanii din Iasi, relateaza www.bzi.ro.

Starea lor este atat de grava incat sunt tinuti in viata doar cu ajutorul aparaturii medicale

Totodata, de precizat este faptul ca acest lucru nu se intampla doar la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului „Sf. Spiridon„. Aceeasi situatie este inregistrata si la celelalte spitale din oras, unde sunt dirijati pacienti care au fost implicati in accidente grave.

Doar in urma acestor accidente, la spitalele din Iasi au fost transportati sase pacienti in stare grava, pentru care medicii au facut eforturi deosebite pentru a-i salva.

Cu toate acestea, starea de sanatate a unora dintre pacienti este in continuare grava, acestia fiind tinuti in viata cu ajutorul aparaturii medicale.

„A fost un apel la 112 pentru acel accident aviatic, iar initial, la fata locului, s-a deplasat un echipaj de prim-ajutor din Suceava.

Apoi, a fost dirijat un elicopter SMURD Iasi.

Pilotul a fost preluat in stare grava, cu politrauma, fiind in coma.

Pacientul a fost stabilizat la locul interventiei si a fost adus in Iasi, unde a fost dus la Spitalul de Neurochirurgie pentru a primi ingrijiri medicale.

In momentul in care a ajuns la Iasi, pacientul era in stare grava, iar prognosticul era rezervat”, precizeaza medicii Spitalului „Sf. Spiridon” din Iasi.