Showbiz

Alexandru Arşinel urmează să fie operat pe inimă

Până la următoare intervenție, Alexandru Arșinel a fost externat din spital și s-a întors acasă. El a dezvăluit că ultima sa operație a fost schimbată în ultimul moment
Alexandru Arşinel a ajuns la spital pe data de 17 noiembrie din cauza unor complicații. Actorul în vârstă de 82 de ani se confruntă din nou cu probleme cardiace, care au fost agravate din cauza infectării cu noul cornavirus. Celebrul actor s-a infectat cu virusul COVID-19 în luna aprilie a acetsui an.
Artistul a dezvăluit că a fost supus săptămâna trecută unei operații, iar cea de-a doua urmează să aibă loc în această săptămână.

Probabil săptămâna aceasta voi fi operat. Am fost operat săptămâna trecută cu un stent pentru reglarea respirației și urmează acum inima”, a declarat Alexandru Arşinel pentru un post de televiziune.
Până la următoare intervenție, Alexandru Arșinel a fost externat din spital și s-a întors acasă. Îndrăgitul actor a dezvăluit că are încredere în cadrele medicale, însă starea lui de sănătate este departe de normalitate. El a dezvăluit că ultima sa operație a fost schimbată în ultimul moment. În loc de intervenția pe inimă, doctorii i-au implantat lui Alexandru Arșinel un stent, iar cealaltă intervenție va trebui să mai aștepte.

Mă simt ca ciugulit din diferite părți de un bisturiu. Nu mă simt în stare de normalitate. Doctorii sunt alături de mine. E o echipă excepțională de doctori, este una poate cea mai bună din țară. De aceea se și așteaptă asa de mult rezolvarea unui caz.

Ieri trebuia să mă opereze, dar s-a schimbat operația în ultimul moment, în loc de intervenția pe inimă, a fost o intervenție în care mi s-a implantat un stent pentru creșterea activității respirației. Adică, respirația să nu fie de 40-50, să fie de 70 ca să nu se oprească pulsul. Nu mai sunt internat în spital, sunt acasă”, a mai spus actorul în vârstă de 82 de ani.

sursa