Politica

Alexandru Rafila: ”Nu suntem inconștienți ca să răspândim boala”

Alexandru Rafila a făcut declarații cu privire la persoanele, care au ajuns în România înainte de sărbători și au intrat în carantină!

Ministrul Sănătății a anunțat, duminică, că aproximativ 16.000 de persoane intră în carantină pentru că nu sunt vaccinate scrie wowbiz.ro
Totul după ce s-au întors în țară, acasă de sărbători, iar conform legii intră în carantină dacă nu s-au imunizat împotriva coronavirusului.
Alexandru Rafila a transmis că în acest sfârșit de săptămână, circa 16.000 de persoane au intrat în țară și că trebuie să stea în carantină.

Oamenii trebuie să știe că, așa cum respectă regulile în țările din care vin, aceeași abordare trebuie să fie și acasă… Controlul respectării carantinei revine în mare măsură colegilor de la MAI…

Trebuie să fim serioși… prin decizia nerespectării măsurii carantinei punem în pericol alte persoane. Este o măsură de sănătate publică menită să protejeze comunitatea, nu cred că suntem inconștienți ca să răspândim cu bună știință o boală care poate să fie fatală”, a spus, duminică,Alexandru Rafila.