Showbiz

Alina Sorescu: „Și-au mai schimbat dorințele”

Alina Sorescu, dezvăluiri despre fetițele ei. Chiar dacă trece printr-o perioadă dificilă, fiind în plin proces de divorț cu soțul ei, Alexandru Ciucu, vedeta se focusează pe cariera ei, care îi merge de minune în această perioadă. Cele două fiice îi dau putere să treacă peste această cumpănă.
Fetițele sunt centrul universului meu. Încerc să fiu cea mai bună mamă din lume pentru ele și avem o relație extraordinară. Încă de când s-au născut am fost foarte apropiate.

Eu lucrând cu copiii, am o tehnică în a jongla cu momentele de joacă, veselie, cu cele în care trebuie să fim fermi, serioși, când vine vorba de școală sau a face ceva important. Îmi place să cred că am acest echilibru între blândețe și fermitate atunci când este cazul, totul evident având la bază iubirea pentru copii.

Și-au mai schimbat de-a lungul timpului dorințele. Cea mare, Carolina, vrea să devină make-up artist, iar cea mică, Raisa, vrea să devină cântăreață și magiciană, în același timp. Sunt amândouă talentate, au ureche muzicală și simțul ritmului. Sunt foarte talentate amândouă, chiar se pare că m-au moștenit la acest capitol.„, a declarat Alina Sorescu

sursa