Showbiz

Alexandru Ciucu vorbește despre divorțul de Alina Sorescu

Alexandru Ciucu vorbește despre divorțul de Alina Sorescu: Momentul cel mai dificil

Creatorul de modă Alexandru Ciucu a rupt tăcerea și a dezvăluit detalii despre cea mai neagră zi din viața lui, dezvăluind aspecte neștiute despre divorțul său de Alina Sorescu. Într-o declarație recentă, Ciucu a mărturisit că momentul cel mai greu din viața sa a fost în luna februarie a anului 2022, când a primit un e-mail devastator de la soția sa scrie romaniatv.net

În acel e-mail, Alina Sorescu îl informa pe Ciucu că ea și fetițele lor nu vor mai locui împreună cu el. Ciucu a povestit că revenise acasă din Paris și fusese întâmpinat de un vid copleșitor. Casa era goală, iar absența copiilor l-a lovit profund. În momentul acela, Ciucu a simțit că lumea sa se prăbușește, iar durerea era atât de copleșitoare încât nu putea nici să plângă, nici să se miște.

„După un timp, am început să strig copiii prin casa goală și îmi imaginam că îmi răspund așa cum știam eu că îmi răspundeau înainte. Încercam să rememorez sunetele glasurilor lor și să mi le întipăresc în minte, ca să nu le uit niciodată. A fost cumplit. Eram disperat, neștiind nici unde sunt și nici când sau dacă o să le mai văd curând. Am crezut că înnebunesc atunci”, a mărturisit Alexandru Ciucu.

După acea zi devastatoare, Ciucu a trecut prin momente extrem de grele și a dezvăluit că nu și-a mai văzut fetițele timp de două luni. Situația a devenit atât de dificilă încât a fost nevoit să apeleze la o ordonanță președințială pentru a-și putea revedea copiii.

„Primisem din senin, cu o seară înainte, eu fiind plecat din țară, un email cu un scurt mesaj de informare. Spunea că de azi înainte copiii părăsesc locuința în care au crescut și vor locui la o adresă total necunoscută mie. Acolo puteam să vin să-i văd doar cu programare în prealabil.

Lucru care s-a dovedit, oricum, a fi doar vorbe, pentru că în următoarele două luni nu mi-am mai văzut copiii decât prin gardul școlii în pauzele dintre cursuri. A fost crunt și pentru mine dar mai ales pentru fetițe, care nu înțelegeau de ce nu mai pot să mă vadă și să stea cu mine. Această stare de anormalitate nu s-a rezolvat decât în momentul deciziei judecătorești din ordonanță președințială pe care am introdus o la sugestia avocaților mei”, a adăugat el.

Despre aceste momente dureroase, Ciucu a mărturisit că nu putea găsi consolare nici în lacrimi, nici în mișcare. Pierderea copiilor săi și absența lor din viața sa a reprezentat o traumă profundă, iar lupta pentru a-și recâștiga dreptul de a fi alături de ele a fost una extrem de dificilă.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu s-au despărțit într-un mod controversat, iar aceste dezvăluiri ale designerului aruncă lumină asupra unei perioade extrem de dificile din viața lor.