Actualitate

O româncă de 44 de ani, ucisă într-o parcare din Italia

O româncă de 44 de ani, ucisă brutal într-o parcare de supermarket din Italia

Tragedia unei crime cumplite a șocat locuitorii orașului Tetto Garetto din Italia, după ce o femeie de origine română, Mihaela, în vârstă de 44 de ani, a fost găsită ucisă într-o parcare de supermarket într-un mod desprins parcă din filmele de groază. Potrivit informațiilor furnizate de spynews.ro, evenimentul tragic s-a petrecut într-un mod uluitor de brutal.

Mihaela a fost descoperită pe scaunul șoferului mașinii sale, într-o stare fără suflare, după ce fusese împușcată de mai multe ori de către agresor.

Incidentul a avut loc în plină zi, în parcarea unui supermarket, iar autorul acestui act îngrozitor a fost identificat drept un militar în vârstă de 42 de ani, originar din Florența.

Conform anchetei, militarul a tras patru focuri de armă, trei dintre acestea lovind-o pe Mihaela. Două gloanțe au pătruns direct în pieptul nefericitei femei, iar al treilea a lovit-o în mână.

Într-un act aparent de regret sau disperare, chiar criminalul a fost cel care a sunat la numărul de urgență al Poliției, anunțându-le pe acestea că a comis o crimă.

„Am omorât o femeie, am două arme la mine. Veniți să mă luați, pentru că nu mai rezist!”, a fost mesajul tulburător transmis autorităților de către bărbatul în cauză.

Polițiștii au sosit imediat la fața locului și l-au găsit pe agresor în parcarea supermarketului, iar trupul neînsuflețit al Mihaelei a fost descoperit pe scaunul din față al mașinii sale.

Această tragedie șocantă a lăsat o comunitate întreagă într-o stare de uimire și tristețe, iar familia și prietenii Mihaelei sunt acum în căutarea răspunsurilor și a justiției pentru acest act teribil.