Showbiz

Anamaria Prodan dă o nouă lovitură în afaceri

Anamaria Prodan nu a renunțat la dragostea sa pentru fotbal și se pregătește să îl revoluționeze. Impresara a anunțat că o să își deschidă propria academie care va forma viitoarele generații de fotbaliști de top.
Anamaria Prodan dă o nouă lovitură în afaceri! Anamaria Prodan își dorește să contribuie la succesul viitorilor campioni din fotbalul românesc și pune bazele unei academii diferite față de cele existente pe plaiurile mioritice.
Impresara a dezvăluit că are mari așteptări de la această academie deoarece este un proiect de suflet pentru a așteptat foarte mult timp.

Acesta e un proiect de suflet al meu. Am așteptat ceva timp până am considerat că pot face chestia asta pentru copiii noștri, că pot face o academie într-adevăr profi în sensul adevărat al cuvântului, că pot aduce niște programe pe care cu sfințenie le urmează copiii academiilor mari din lume, celebre, că pot avea niște oameni care lucrează cu drag alături de acești copii, că pot face individualizare cu niște antrenori care într-adevăr ca fotbaliști au fost de un talent uluitor, iar acum la maturitate chiar au o dragoste aparte pentru fotbal și își doresc din suflet să scoată generații de fotbaliști care știu să lovească mingea cum trebuie încă de la nivelul copiilor și juniorilor”, a declarat Anamaria Prodan

sursa