Actualitate

Anchetă de proporţii după ce George Simion a fost stropit cu cerneală la Iaşi

Autorităţile din Iaşi audiază două persoane suspectate de implicare în atacul la adresa lui George Simion, liderul AUR. Este vorba despre o femeie şi un bărbat, soţ şi soţie. Bărbatul este cel care l-a stropit cu cerneală pe Simion.
Anchetă de proporţii după ce George Simion a fost stropit cu cerneală la Iaşi. Liderul AUR a declarat, însă, că nu va depune plângere în acest caz şi nici nu vrea ca agresorul să fie amendat.

Jandarmeria Iaşi a a anunţat că două persoane au fost duse la audieri, luni, după ce au fost implicate în incidentul din Piaţa Unirii.
Surse din rândul anchetatorilor spun că ar fi vorba despre doi soţi, iar bărbatul e acuzat c-ar fi aruncat cu cerneală spre George Simion, copreşedintele AUR
„În jurul orei 10.25, asupra unuia dintre participanţii prezenţi în Piata Unirii din Iaşi, la o manifestare publică nedeclarată, a fost aruncată o substanţă lichidă de culoare albastră. În acest caz, două persoane au fost identificate şi extrase din mulţime de către Poliţia Locală a Municipiului Iaşi şi au fost preluaţi de Secţia 3 Poliţie a Municipiului”, au transmis reprezentanţii Jandarmeriei Iaşi.

sursa