Showbiz

Andreea Bănică: „Simt tristețe, dezamăgire, dor”

Andreea Bănică a vorbit despre cea mai mare durere pe care o poartă în suflet.

Andreea Bănică este una dintre vedetele care aleg să-și împartă atât viața personală, cât și cea profesională cu cei care fac parte din comunitatea ei online.

Deseori, vedeta alege chiar să-și spună și problemele și supărările în fața fanilor, așa cum a făcut-o și acum.
În mediul online, cântăreața a publicat acum o serie de imagini de suflet, triste, unele chiar de arhivă, alături de un mesaj prin care și-a strigat dorul și supărarea pe care le poartă cu ea de zeci de ani.
Și asta pentru că în spatele zâmbetului molipsitor pe care-l afișează zilnic, Andreea Bănică poartă în suflet o mare dramă.
O dramă despre care a ales acum să vorbească în fața celor de pe internet, acolo unde și-a expus vulnerabilitățile născute în urma tragediei care s-a abătut peste familia sa cu zeci de ani în trecut.

Atunci când, ea fiind pe scenă, mama ei și-a dat ultima suflare. Rămasă orfană de mamă de mai bine de două decenii, Andreea Bănică recunoaște că, deși viața a învățat-o să fie puternică, încă se crede un copil, care așteaptă alinarea părintelui.

Dar, din păcate pentru ea, acest lucru nu mai este posibil.
Astfel că în sufletul ei, de atunci și până acum, și-au făcut loc tristețea, dezamăgirea, dorul, iubirea, neputința și speranța.

Speranța că ceea ce a vrut să împartă aici, pe pământ, cu mama sa, ajunge acum și acolo sus, unde s-a ridicat cea care i-a dat viață.
Să mulțumim zilnic pentru frumusețea ce ne înconjoară și să fim recunoscători pentru ceea ce suntem și avem. Astăzi sunt un pic tristă , m -am întors în trecut când eram tot pe scenă că și azi…și ardeam de nerăbdare să cobor să plec către mama care era în spital. Simt tristețe, dezamăgire, dor, un dor nebun de ține MAMA! Mi-aș fi dorit să mă vezi cum mă mut, cum car haine nervoasă, cum gătesc, cum cant, cum sar în sus de bucurie, cum nasc, cum îmi cresc copiii, cum îi iubesc, cum mă joc cu ei, cum îi cert, cum îi împac, cum greșesc, cum plâng când nu mi-e bine, cum privesc în gol cu ochii mei albaștrii din 23.04.2003! Îți mulțumesc Mama pentru ceea ce sunt azi și pentru că m-ai făcut fetiță ta cu bucle blonde”, a scris Andreea Bănică

sursa