Showbiz

Andreea Esca, face declaratii incredibile: „N-as fi exclus aparitia unui razboi..”

Jurnalista, Andreea Esca face declaratii de ultima ora in problema mondiala a pandemiei de COVID-19, relateaza wowbiz.ro.

Jurnalista a dat declaratii, dupa ce a fost vindecata de COVID-19.

Prima declarație a vedetei a cuprins un mesaj emoționant, în care vorbea despre momente cumplite prin care a trecut, atât ea, cât și familia ei.

„Nu m-aș gândit la așa ceva nici în ruptul capului.

N-am fost nici măcar fan al filmelor cu asemenea teme.

Nu știu dacă am avut stare să văd vreunul până la capăt.

Mi-era și frică și mi se părea și S.F.

Nu aș fi exclus apariția unui război, clasic sau cibernetic, a unor revolte populare cauzate de prea marile discrepanțe sociale…. dar la o boală care să schimbe mersul lumii în câteva luni și căreia să nu-i dăm de cap, cu toată știința anului 2020, nu m-aș fi gândit.

La început am crezut că nu va ajunge la noi, apoi că, și dacă a ajuns, va trece repede, iar încet, încet, mi-am dat seama că va complicat.”, a scris Andreea Esca.

În plus, ea a mai scris faptul că la momentul actual trecem prin niște momente cumplite, am început să ne izolăm de părinți, de copii sau chiar cunoscuți.

“Am început să ne izolăm de colegi, de prieteni, de părinți, de copii.

Ce părea o soluție de moment s-a permanentizat pentru luni întregi.

Am trecut de la a mă gândi că e doar o experiență la a mă înfricoșa că multe, multe lucruri riscă să se schimbe pentru totdeauna.

A fost fun să dansez la trei petreceri online și să particip la câteva meetinguri pe Zoom, House Party și alte din astea.

A fost de înțeles să lucrez cu o foarte mică parte dintre colegi, să intrăm prin culoare separate, să nu avem acces decât în anumite zone, să nu dăm mâna, să purtăm măști, să ne dezinfectăm etc… dar când nu se mai termină… e greu.

E foarte greu.

Pentru toți, și cu siguranță pentru mine, care fac parte din categoria celor care, când vorbesc, îți pun sigur mâna pe spate, pe braț, cumva.

Și care iubesc viața în comunitate.”, a mai adăugat Andreea.

“Oamenii au fost împreună pentru a-i ajuta pe bolnavi și cadrele medicale, au fost împreună ca să-și susțină artiștii preferați, ca să facă business-urile locale să supravieţuiască sau pur şi simplu ca să stea de vorbă cu cei mai afectaţi decât ei.

Mi-am amintit cumva de partea bună a oribilei perioade comuniste când era normal să ceri şi să primeşti o cană de zahăr de la vecini.

De comunitate…

De empatie şi ajutor reciproc.

De o strângere a rândurilor în faţa unui inamic mai puternic decât fiecare în parte. Doar că atunci se numea dictatură şi acum COVID-19″, a scris Andreea Esca.