Showbiz

Andreea Esca si-a ANGAJAT fiica!,Vezi unde

Andreea Esca si-a ANGAJAT fiica!,Vezi undeAndreea Esca nu s-a opus niciodată dorinței fiicei sale, Alexia, de a lucra pentru propriii bani.

Iar vara aceasta, a angajat-o chiar ea, pentru că, întâmplător, avea disponibil un job potrivit.

Alexia Eram, studentă la Londra, a încheiat cu bine primul an universitar și a revenit de câteva zile acasă.

Gata, am terminat sesiunea, sunt în vacanță. A fost foarte bine, fac ceva ce îmi place și nu mi se pare că este atât de greu. Cea mai dificilă materie cred că a fost teoria, pentru că era cel mai tehnic lucru. Am trecut la toate, am luat note foarte bune. Este diferit sistemul acolo, contează cât la sută ai luat, nu se face o notă generală, e mai complicat, dar am luat cu bine. Acum am vacanță până în septembrie”, spune Alexia.

Fata celei mai cunoscute știriste din România nu are de gând să stea însă cu burta la soare până în septembrie.

Din contră, va munci în toată această perioadă. Iar cea care i-a dat de lucru și o va plăti pentru asta e chiar mama ei.

Andreea Esca a angajat-o pe Alexia la revista online AlistMagazine, unde este director editorial, și i-a dat pe mână fix ce și-a dorit: o emisiune de modă. „I-am spus mamei că o să vreau să fac ceva când vin în vară. Mă gândeam la ceva de fashion, ca să se lege puțin de ce fac eu la facultate și mama mi-a zis că e un loc liber la „Trend Challenge”, așa că m-am apucat să o fac într-o nouă formulă. Pot să vă spun că o să fie și vedete implicate în emisiune, dar o să vedeți în fiecare vineri”, ne-a dezvăluit Alexia Eram.

B1.ro