ShowbizSocial

Scandal de Craciun! Esca a postat poza sexy cu fiica ei, Alexia, dezbrăcată!

Scandal de Craciun! Esca a postat poza sexy cu fiica ei, Alexia, dezbrăcată!Andreea Esca a postat o poză cu fiica ei, Alexia, în timp ce îl îmbrățișează pe Mario Fresh. Este o imagine de vară, cei doi fiind îmbrăcați în costume de baie. Dar poza de care Andreea este mândră a stârnit reacții neașteptate. Și nu tocmai apreciative.

Astfel, într-un comentariu, cineva o trage de urechi pe Andreea Esca pentru postare.
”Daca tu asa consideri ca e bine cine suntem noi sa te judecam .. ma intreb, maicuta peste cativa ani daca o sa mai placa aceasta poza”, este comentariul cel mai acid, adresat Andreei.
Dar cineva atacă direct la fizicul Alexiei, spunând că are posteriorul cam mare. Imediat, Andreea Esca a replicat.

Au fost și alte comentarii, mai mult sau mai puțin spumoase. ”Draga, n-ai facut nicio greseala! Tu insati esti o greseala”, ”mare și atragator, foarte atragator ..”, ”Tinerețea este frumoasă oricum, nu critică această fotografie nici cum, chiar dacă am putut să o fac, sunt zodia Fecioarei, ne caracterizează, iar noi criticăm noi când suntem”, ”Născută pe 29 august în aceeași zi cu tine Andreea’69 an. Sunt frumoși și atât, comentariile sunt nepotrivite”, ”Voi astea care comentate, că sunt mari, că sunt femei de 30 de ani, cum arăți? Sunteți perfecte?”, sunt câteva comentarii.

Cancan.ro