Showbiz

Andreea Mantea din nou la TV

Cea mai iubita dintre prezentatoare, Andreea Mantea se reintoarce in fata telespectatorilor, adica vedeta TV revine cu un reality show in cinci octombrie la o emisiune surprinzatoare, relateaza wowbiz.ro.

Emisiunea “Trairi alaturi de Andreea Mantea” va fi difuzata incepand din 5 octombrie, in fiecare luni, de la 23:00, la Kanal D.

Nu intamplator acest reality imi poarta numele, pentru ca el va contine, intr-o mare masura, viata mea, asa cum este ea, cu bune si cu rele, cu bucurii, dar si cu poticneli, suparari.

Pentru ca asa e viata, cu de toate.

Ii invit pe telespectatori sa traiasca alaturi de mine intamplari frumoase, pline de emotie, sa cunoasca povesti de viata ale unor oameni minunati pe care ii voi intalni in calatoriile mele.

Intotdeauna am fost sincera, foarte deschisa cu cei care ma urmaresc, iar acum cu totii ma vor putea cunoaste si mai bine, in intimitatea familiei mele, alaturi de cei pe care ii iubesc enorm. 

David este cel mai important om din viata mea, centrul universului meu, asa ca il veti vedea alaturi de mine foarte des, pe parcursul reality show-ului.

Abia astept ca, din 5 octombrie, in fiecare luni, de la 23:00, sa ne „intalnim” pe Kanal D!”, a spus Andreea Mantea.