Social

Antena 1 a făcut ANUNȚUL TRIST pentru fanii lui Mihai Bendeac, acesta a izbucnit în HOHOTE DE PLÂNS!

S-au varsat lacrimi la Antena 1, Mihai Bendeac a fost extrem de impresionat incat a plans in hohote, auzind-o pe Lavinia Florea cantand melodia „Nu ma uita”, acesta nu a plans niciodata pe o scena, fanii au fost uimiti, relateaza b1.ro.

Lavinia Florea, o tânără de 16 ani din Timişoara,  a mărturisit, la interviul de prezentare, că a fost adoptată la vârsta de 6 ani.

Înainte, a petrecut doi ani în grija unor asistenţi maternali „groaznici“, după cum susţine, care o puneau la colţ şi nu-i ofereau nicio atenţie.

„Mă numesc Lavinia Florea, am 16 ani şi am emoţii… nu ştiu ce să zic. Sunt adoptată de la 6 ani şi sunt conştientă de faptul ăsta şi nu m-a deranjat până la 14 ani. Nu ştiu de ce, simt o chestie ciudată.

Că toată lumea are părintele lui, iar eu nu-l am, ştiţi? Înainte am fost la casa de copii. La 4 ani am fost conştientă de asta.

Şi de la 4 la 6 ani am fost la nişte asistenţi maternali groaznici…

Simţeam că nu am fost băgată în seamă.

Eram pusă la colţ…

Alţi copii erau afară, iar eu eram înăuntru…

Şi de acolo, femeia aceea care m-a făcut pe mine a semnat că pot fi adoptată de o persoană, şi atunci mama a venit şi m-a luat.

Şi de atunci, ea e mama mea“, a povestit tânăra, potrivit adevarul.ro.

Extrem de emoţionată, adolescenta a interpretat piesa Ioanei Ignat, „Nu mă uita“, şi a reuşit să-i impresioneze cu emoţia şi vocea ei caldă pe cei patru membri ai juriului.