Showbiz

Antena Stars: Prezentatorul Ștefan Lungu, Dat Afară

Decizie Șoc la Antena Stars: Prezentatorul Ștefan Lungu, Dat Afară

Trustul Intact Media Group a fost martorul unei serii de schimbări majore încă de la începutul anului, iar cel mai recent nume pe lista victimelor este Ștefan Lungu, prezentatorul matinalului de la Antena Stars.

Într-un nou val de restructurări, șefii de la Antena au luat decizia surprinzătoare de a rezilia contractul lui Ștefan Lungu, pe fondul unor presiuni crescute legate de audiențe. Această mutare vine după alte schimbări notabile, precum cea a lui Cătălin Cazacu.

Ștefan Lungu s-a alăturat echipei matinalului de la Antena Stars la începutul toamnei, aducând zilnic cele mai importante știri alături de Ramona Ilie și Ștefania Duca. Cu toate acestea, conform deciziei conducerii, se pare că performanțele emisiunii nu au fost în concordanță cu așteptările.

Cu o vastă experiență în televiziune, Ștefan Lungu a debutat la TVR2, ulterior lucrând la Kanal D, unde a fost realizator și prezentator. Din 2021, s-a alăturat trustului Intact, unde a avut propria emisiune la Antena 3, iar în toamna anului trecut s-a integrat în echipa Antena Stars.

Schimbările în peisajul media continuă să fie subiect de discuție și de speculație în rândul publicului, iar decizia de a-l elibera pe Ștefan Lungu subliniază din nou dinamica intensă din spatele camerelor de televiziune.

sursa