Showbiz

Rocsana Marcu-Nu a fost niciodată atât de sexy

Rocsana Marcu nu pare să îmbătrânească nicio secundă, ea devenind din ce în ce mai sexy, motiv pentru care ședințele ei foto sunt de-a dreptul incendiare.
De curând, Rocsana Marcu a decis să promoveze o serie de cămășuțe de noapte. Doar că, așa cum era de așteptat, cămășuțele de noapte sunt departe de ceea ce ar purta… bunicii.
Când vine vorba de ținutele în care te culci, din punctul meu de vedere, trebjuie îndeplinite mai multe condiții. Mai exact: eu sunt și mamă, deci nu trebuie să fie prea vulgare, trebuie să fie suficient de decente pentru a putea apărea în fața copiilor în asemenea ținute. Cu toate acestea, atunci când te bagi în pat, dacă există un partener – la mine, evident, nu se pune problema, eu sunt singură acum – trebuie să ai grijă să păstrezi flacăra pasiunii aprinsă. De fapt, în momentul în care te lipești de un bărbat, așa îmbrăcată, la ce materiale sunt folosite și la cum se simte pielea de sub, flacăra pasiunii incendiază dormitorul (râde în hohote, n. red.). oricum, trebuie să împaci și capra, și varza, așa că am făcut niște poze să arăt că se poate”, ne-a spus Rocsana Marcu, în exclusivitate.
Iar ședința foto făcută de Rocsana Marcu chiar așa arată. La prima vedere, trupul cântăreței este acoperit, dar la o privire mai atentă, se pot observa formele de invidiat cu care se poate lăuda Rocsana Marcu, mai ales că artista și-a pus în valoare în special bustul bine lucrat de medicii esteticieni.

Rocsana Marcu s-a relansat ca artistă
Rocsana Marcu este un nume cunoscut în România, deoarece frumoasa blondă a fost cântăreață, apoi și-a dedicat timpul și toată atenția către cariera de prezentatoare TV, la Antena Stars. A prezentat matinalul de la Antena Stars, până în 2017, când cele două părți din contract s-au despărțit, după un conflict cu conducerea. Din acest motiv, Rocsana Marcu, alături de o tânără la fel de sexy ca și ea, s-a relansat în muzică, iar acum succesul ei este de necontestat.

Wowbiz.ro