Scitech

Apple lansează aplicația și site-ul web pentru ecranizare Covid-19

Apple a colaborat cu mai multe agenții guvernamentale pentru a crea un instrument de screening pentru persoanele îngrijorate că s-ar fi infectat cu coronavirus. Instrumentul este ușor de utilizat și va oferi îndrumări pentru oricine are nevoie.
Astăzi, Apple a lansat un nou instrument de screening Covid-19 atât în formă de aplicație cât și în site , astfel încât oamenii să poată rămâne informați și să ia măsurile adecvate, dacă este necesar, chiar dacă nu dețin un dispozitiv Apple.

Nu este necesară conectarea și datele nu vor fi partajate niciunui guvern sau terți, care este în conformitate cu filosofia de confidențialitate Apple.

Instrumentul a fost dezvoltat printr-un parteneriat cu CDC, FEMA și Task Force pentru Coronavirus de la Casa Albă și vine la curent cu linia de bază a proiectului Google , care are o misiune similară.

Utilizarea instrumentului de screening este simplă: veți primi câteva întrebări despre simptomele pe care le-ați putea avea, călătoriile dvs. recente și dacă ați avut contact cu persoane care au fost expuse la virus.

Apoi veți fi dus pe o pagină separată, cu recomandări despre ce trebuie să faceți în continuare, inclusiv dacă trebuie să faceți sau nu teste pentru coronavirus.
La începutul acestei săptămâni,

Apple a adăugat și această capacitate la Siri, astfel încât acum îi poate ghida pe cei dintre voi care sunt îngrijorați de simptomele dumneavoastră.

Dacă îl întrebi pe Siri, „cum știu dacă am coronavirus?” asistentul te va duce prin același sondaj și apoi te va îndruma despre ce trebuie să faci în continuare.

Apple spune că aplicația și site-ul „Instrumentul de screening” funcționează, de asemenea, ca un depozit de resurse despre modul de monitorizare a simptomelor, de auto-izolare și de răspunsuri la întrebări frecvente despre Covid-19.

Puteți găsi o serie de bune practici cu privire la modul de spălare a mâinilor în mod corespunzător și dezinfectarea suprafețelor cu care intrați în contact în fiecare zi.

Cu câteva săptămâni înainte, compania și- a actualizat documentația online cu informații despre cum să vă dezinfectați dispozitivele Apple, după ce anterior a sfătuit să folosească produse de curățare pe acestea.