Showbiz

Armin Nicoară, gest pervers în public!

Armin Nicoară și Claudia Puican au comis-o la o petrecere, în văzul lumii.
Armin Nicoară și Claudia Puican au o relație fierbinte, iar acest lucru se vede și pe scenă, acolo unde ea este solictă iar el saxofonist. Obișnuiți să provoace vâlvă prin gesturi mai puțin obișnuite, cel puțin în lumea muzicii populare, Claudia și Armin au depășit limita la o nuntă la care au fost invitați să cânte în urmă cu ceva vreme.
Claudia: ”Știu că ești nebun, nu vrei să mă muști de sân?
Ce s-a întâmplat de fapt? Claudia și trupa au început să cânte o piesă al cărui refren suna cam așa: ”Știu, nană, că ești nebun și că vrei să mă muști de sân”. În acel moment, Armin a luat mâinile de pe saxofon și le-a sprijinit de pieptul decoltat al partenerei lui de viață.
Momentul i-a lăsat ”interziși” pe cei care participau la nuntă, care însă au continuat să joace în hora pe care tocmai o încinseseră. Cine nu a părut foarte impresionată? Exact, Claudia Puican. Din contră, frumoasa blondă a părut că a apreciat gestul lui Armin și ”a ieșit la înaintare” și mai mult, provocându-l practic pe saxofonist să repete isprava. Ceea ce s-a și întâmplat! Scena s-a transformat într-o pipăială în toată regula, cu Armin bucurându-se în public de formele Claudiei Puican și nepărând să-i pese că momentul era filmat de un cameraman profesionist.

Mai mult aici.