Showbiz

Aproape goală, dansatoarea maneliștilor a făcut un gest incalificabil, în public!

Dansatoarea preferată a maneliştilor a comis-o grav la ultimul eveniment monden la care a participat. Focoasa brunetă a fost surprinsă în timp ce făcea gesturi incalificabile de reporterii Spynews.ro.
Denisa Despa este, fără doar şi poate, una dintre cele mai dorite domnişoare din showbiz-ul dâmboviţean, dar şi dansatoarea preferată a cântăreţilor de manele. Recent, starleta a fost protagonista unui episod mai puţin plăcut. Mai exact, dansatoarea a fost surprinsă de reporterii Spynews.ro în momentul în care şi-a dus mâna în zona intimă şi a mimat un gest desprins parcă din filmele pentru adulţi. Cu atât mai mult gestul dansatoare este unul scandalos datorită faptului că nu a ţinut cont de lumea din jurul ei sau de faptul că, alături de ea, se aflau și alte personaje cu greutate din lumea mondenă.
Evident, în momentul în care a fost observat gestul de cei din jur, lumea a început să își dea coate și să chicotească pe tema cu pricina, Denisa roșind din cap până-n picioare în momentul în care a realizat că ceea ce a făcut ea pare desprins din comportamentul unora din cartierele mărginașe ale Bucureștiului.

Denisa Despa a ajuns în atenția presei, dupa aparițiile incediare, ca dansatoare, alături de Florin Salam și alți maneliști de top, dar și prin aparițiile controversate în diferite emisiuni Tv.

Spynews.ro