Politica

Atac devastator impotriva lui Liviu Dragnea: „Conduce PSD spre dezastru”

Inca un atac devastator pentru seful PSD Liviu Dragnea, fostul ministru al transporturilor, Ioan Rus, cunoscut dupa Gupul de la Cluj, il ataca dur pe Liviu Dragnea, iar din aceasta cauza este din ce in ce mai greu se salvat dupa atatea atacuri, relateaza b1.ro.

Rus a vorbit și despre demisia sa din PSD și decizia de a se a susține formațiunea Pro România, condusă de Victor Ponta.

”Eu unul mi-am d at demisia din PSD, chiar a doua zi după ce am anunțat că îl susțin pe Victor Ponta și proiectul Pro România.

Ce se întâmplă acum în PSD mă lasă rece, deși s-a ajuns departe, foarte departe.

Am fost printre primii care au avertizat că partidul se îndreptă cu viteză într-o direcție greșită.

Am demisionat din PSD fiindcă actuala conducere a partidului nu mă reprezintă absolut deloc și pentru că, tot din pricina acestei conduceri, nici Guvernul și nici formațiunea nu mai pot face performanță.

De altfel, nici nu se mai poate discuta despre performanțe pozitive. Idealurile mele social-democrate nu mai pot fi respectate într-un partid cu o astfel de conducere.

De aceea, voi susține Pro România, cât pot eu, cu experiența politică pe care am acumulat-o de-a lungul anilor, însă nu vreau să ocup o funcție în partid, întrucât chiar nu am de gând să mai fac vreodată politică în primele rânduri.

Însă voi fi acolo, alături de Victor Ponta și de ceilalți lideri ai Pro România, ori de câte ori va fi nevoie de mine și de expertiza mea”, a declarat Rus pentru PS News.

“Dacă vă uitați în Europa, de la stânga franceză până la cea germană, social-democrații au pierdut la pas alegerile.

Social-democrația europeană se reconstruiește, se schimbă la față, ceea ce reprezintă un proces politic firesc.

În forma sa actuală, PSD este cel mai mare partid social-democrat din Europa, dar PSD necesită reformă, restructurare, altminteri piere!

Nu cred că Liviu Dragnea și liderii din actuala conducere a PSD sunt conștienți de necesitatea acestei reforme interne”, a mai spus Ioan Rus.