Auto

ATENTIE SOFERI! De duminica politisti da avertismente la romanii care circula pe drumurile din Romania, iata de ce!

O noua veste rea pentru soferii romanii, de duminica politisti da avertismente care circula pe drumurile din Romania, relateaza jurnalmm.ro.

Poliţiştii rutieri atentioneaza pe soferi din cauza vremi nefavorabile, pe ceata ingrozitoare care este, soferi trec limita vitezei pe drumurile din tara.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, duminică la ora 8:00, în câteva zone ale ţării, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă.

În judeţul Cluj, pe DN1, DN1C, DN1F, DN15, DN1N, DN16 şi pe autostrada A3 Câmpia Turzii – Gilău (km 1-19 şi 42-51), vizibilitatea scade, pe alocuri, sub 50 de metri. În condiţii similare se circulă şi pe autostrada A1 Sebeş – Şoimuş (km 309-369), pe DN2B, în judeţul Brăila, pe DN1 şi DN14B, în judeţul Alba şi pe DN64 şi DN65, în judeţul Olt.

Politistii ii sfatuieste pe soferi auto sa reduca viteza in functie de drumul si ceata actuala, sa mareasca distanta dintre masini, sa nu se avante in depasiri foarte periculoase si sa aprinda luminile la apropierea masinilor pe timp de ceata.