Actualitate

Autostrada Transilvania – Două persoane au rămas încarcerate, o femeie a murit

Traficul rutier a fost blocat duminică între Gilău şi Nădăşelu, la urcare pe Autostrada Transilvania, după un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocamion.

Două persoane au rămas încarcerate. Din păcate, una dintre ele a murit.
Accident grav la intrarea pe Autostrada Transilvania în zona Gilău. „Pe breteaua de intrare în autostrada A3 Turda-Borş, în localitatea Nădăşelu, judeţul Cluj, s-a produs un accident rutier între un autoturism şi un autocamion, în urma căruia autoturismul s-a răsturnat”, a anunţat ​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.
„Au fost anunțate 3 victime dintre care două încarcerate. Circulația e blocată pe ambele sensuri. Se intervine cu două autospeciale de descarcerare, un echipaj SMURD și 2 ambulanțe SAJ”, a transmis ISU Cluj.

Din păcate, una dintre victimele încarcerate după accident a murit.Este vorba despre o femeie.

De asemenea, cealaltă persoană încercarată a fost scoasă în stop cardio-respirator, fiind în curs procedurile de resuscitare.

A fost rănit şi un copil, care primeşte îngrijiri medicale la faţa locului, conform ISU Cluj.
Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri. Se intervine cu două autospeciale de descarcerare, un echipaj SMURD și 2 ambulanțe SAJ.

sursa