Social

Baba Vanga: „Va veni peste noi toti”

Baba Vanga ar fi prezit aceasta epidemie coronavirus, chiar inainte de a muri la 84 de ani, aceasta i-a spus tot  la o femeie, relateaza a1.ro.

Femeia, Neshka Stefanova Robeva, acum în vârstă de 73 de ani, ar fi vizitat-o pe Baba Vanga chiar înainte ca aceasta să moară, la 84 de ani. Atunci, Baba Vanga i-ar fi spus profeția.

„Mătușa Vanga a prezis: «Corona va veni peste noi toți!».

Nu am realizat atunci despre ce era vorba”, a spus femeia. „Corona”, în limba bulgară, se referă la conducerea rusă în țară.

„Am crezut că ne vopr guverna rușii, dar abia acum înțeleg că Baba Vanga se referea la pandemia de coronavirus, izbucnită în China”, a mai spus Neshka Stefanova Robeva.

De astfe, prezicatoare a mai spus si in anul 2020, cum ca presedintele Vladimir Putin ar fi omorat pe presedintele american Donald Trump, care acesta o sa fie diagnosticat de medici cu tumoare a creier, care ori va muri ori va ramane surd.

Prezicătoarea Baba Vanga, care s-a născut în anul 1911, cu numele Vanghelia Pandeva Dimitrova – copil al cuplului Pando Surchev și Paraskeva Surcheva pe teritoriul Imperiului Otoman, acum al Macedoniei, s-a luptat cu moartea încă din primul an de viață. Baba Vanga suferise complicații la inimă din cauza nașterii ei premature.