Actualitate

Bianca și-a pierdut viața la doar 21 de ani

O familie din Buzău este devastată după ce fiica lor, de doar 21 de ani, s-a stins din viață, într-un tragic accident rutier. Familia acesteia era deja în doliu, după ce în urmă cu două săptămâni, bunicul Biancăi se stinsese din viață.
O altă viață s-a stins pe șoseaua care este cunoscută sub numele de „Drumul morții”. Această dată ne aduce povestea tristă a unei tinere fete aflate în floarea vârstei.

Bianca abia începuse să scrie filele poveștii ei, însă Dumnezeu a avut alt plan pentru ea. Tânăra din Buzău a plecat dintre noi din cauza unei manevre iresponsabile a unei șoferițe, care a dus la o adevărată tragedie pe șosea.
Evenimentul tragic în care tânăra din Buzău și-a găsit sfârșitul s-a desfășurat pe DN2 E85, pe traseul de ieșire din municipiul Râmnicu Sărat către Focșani.

Bianca era pasager în mașina condusă de o colegă de aceeași vârstă. Ele se îndreptau împreună spre Focșani în scopuri de serviciu. Vehiculul lor se deplasa pe banda apropiată de centrul drumului, iar în fața lor, pe banda din dreapta, se afla un Opel, condus de o femeie în vârstă de 55 de ani din Râmnicu Sărat.

La un moment dat, șoferița Opelului alb a decis brusc să facă o manevră la stânga de pe banda 1, schimbându-și direcția volanului. Din această cauză, tânăra de 21 de ani, care se apropia din spate cu Renault-ul din Ilfov, s-a confruntat cu brusc cu mașina din fața ei.

Bianca se afla pe scaunul din dreapta al Renault-ului. Impactul a fost puternic, cauzându-i leziuni grave la cap. Când salvatorii au ajuns la locul accidentului, au găsit-o în stare de inconștiență, cu o sângerare masivă. Din nefericire, viața ei nu a mai putut fi salvată.

Din informațiile inițiale, evenimentul s-a dovedit a fi o coliziune între două autovehicule care circulau în direcția de la Buzău spre Vrancea. Conducătoarele auto erau două femei în vârstă de 55 de ani, una din Râmnicu Sărat și cealaltă de 21 de ani, din Buzău.

Vestea tragică a venit ca un șoc devastator pentru cei apropiați. Mama tinerei deja se afla în doliu după pierderea unui alt membru al familiei cu două săptămâni în urmă, este vorba chiar de bunicul Biancăi, iar tatăl ei tocmai trecuse printr-o intervenție chirurgicală.

Bianca reușise să absolve Liceul Tehnologic „Grigore C. Moisil” din Buzău și lucra acum la o companie din industria tutunului. Foștii săi colegi și-o aminteau ca pe o tânără foarte bine pregătită, deschisă, pasionată și perfecționistă. Încă de la vârsta de 19 ani, superiorii îi remarcau abilitățile și o delegaseră să îndrume noii colegi din companie în arta promovării produselor.

Regretabil, firul vieții ei a fost întrerupt în mod nedrept și mult prea devreme pe un drum care pare că a devenit cunoscut pentru pierderi de vieți omenești.

sursa