Extern

Bolid de lux, furat din SUA, găsit în trafic în România

O mașină care valorează peste 90.000 de euro, a fost găsit găsit în trafic, pe o stradă din Huedin, județul Cluj, la volan fiind o tânără de 26 de ani, din județul Mureș. Poliţiştii au deschis un dosar de tăinuire, iar maşina, estimată la 90.000 de euro, a fost ridicată în vederea confiscării.

Maşina, de 90.000 de euro, indisponibilizată
”Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Huedin efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, în cadrul activităţilor fiind indisponibilizat un autoturism în valoare de aproximativ 90.000 de euro”, a anunţat, luni seară, IPJ Cluj.

În 10 decembrie, în baza informaţiilor obţinute, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Huedin, cu sprijinul poliţiştilor de investigaţii criminale au identificat şi oprit pe strada Horea din Huedin un autoturism, condus de o tânără de 26 de ani, din judeţul Mureş, acesta figurând ca fiind sustras de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Autovehiculul a fost ridicat pentru continuarea verificărilor, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

sursa