Politica

Bomba anului! Victor Ponta a PUBLICAT o poza cu Liviu Dragnea şi ”statul paralel”: Liderul PSD lângă Kovesi, Maior şi Oprea

Victor Ponta dezvaluie tot adevarul despre relatia dintre Liviu Dragnea si ce numeste „statul paralel”, deoarece a promis, fostul premier a publicat o poza in care Liviu Dragnea este bun prieten si a stat alaturi de acele persoane pe care le numeste dusmanii din statul paralel, relateaza b1.ro.

În această imagine se observă cum Liviu Dragnea stă pe aceeaşi canapea cu Laura Codruţa Kovesi, iar la masă mai stau şi fostul director SRI George Maior şi vicepremierul Gabriel Oprea.

„Pt membrii CEX al PSD – pentru toti cei care inca il sustin pe Dragnea !

Stop minciunii si ipocriziei!

Stop manipularii si imposturii! 

Dragnea nu a luptat niciodata nici cu Kovesi, nici cu Statul Paralel , nici contra abuzurilor , nici ca sa-si apere colegii !

Mereu si-a urmarit interesul personal indiferent de interesul celorlalti ! 

Revolta mea, a lui Grindeanu, Tudose, Banicioiu, Andronescu, Firea si, de ieri, Tutuianu, Stanescu , Ciolacu, Mocioalca, Neacsu etc nu are absolut nicio legatura cu Iohannis, SRI, Soros bla bla – este doar o incercare in al 12 lea ceas de a-i lua mansa unui pilot nebun si disperat gata sa distruga tot! 

Cine maine ramane cu Dragnea sa nu mai invoce scuze false!”, scrie Ponta pe Facebook.