Showbiz

Brigitte și Florin Pastramă și-au recunoscut faptele

În urma perchezițiilor care au avut loc la Brigitte și Florin Pastramă acasă, cei doi au fost plasați sub control judiciar timp de 60 de zile. Aceștia și-au recunoscut faptele, susținând că nu au știu că vânzarea unui produs contrafăcut constituie infracțiune.

Cei doi sunt acuzați că vindeau măști de firmă contrafăcute
Autoritățile s-au autosesizat în acest caz, după ce soții Pastramă au promovat măștile pe diverse site-uri de socializare, dar și în cadrul emisiunilor mondene unde au fost invitați, au precizat surse din cadrul anchetei
Florin Pastramă a fost întrebat chiar într-o emisiune dacă măștile sunt originale, răspunsul său venind prompt și clar: „Da, sunt originale”.

Măștile contrafăcute erau promovate și pe un site înființat de Brigitte și Florin Pastramă, dar și pe pagina electronică a unui celebru magazin online.

Aceștia sunt acuzați că ar fi pus în vânzare inclusiv măști de protecție contrafăcute, sub branduri de lux precum Gucci, Louis Vuitton sau Fendi.

În urma cercetărilor s-a stabilit că ideea i-ar fi aparținut femeii, care, inițial, ar fi adus din China o cantitate mică de măști inscripționate „Louis Vuitton”. Acestea ar fi fost puse în vânzare, inițial, pentru suma de 70 de lei bucata, potrivit sursei citate.

La audieri, soții Pastramă ar fi răspuns la toate întrebările polițiștilor. Cei doi ar fi recunoscut că mărfurile nu erau originale, dar ar fi menționat că nu știau faptul că vânzarea acestora constituie infracțiune.

sursa