Actualitate

CARACAL-Alexandra TRĂIEȘTE! Iată ce IMAGINI a primit mama fetei! Poliția a fost alertată

Răsturnare de situație în cazul Caracal.
Alexandru Cumpănaşu susţine că are noi probe care demonstrează că nepoata sa, Alexandra Măceşanu, este în viață.
El afirmă Teodora Măceșanu, mama fetei, ar fi primit recent o fotografie în care ar fi chiar Alexandra.
Cumpănaşu afirmă că informaţia a fost verificată şi că familia are acum o nouă speranţă.

„În seara aceasta la România Ascunsă, de la ora 21:00, veți putea vedea și asculta pentru prima dată identificarea Alexandrei de către Teodora, în cea mai recentă poză și informație verificată, este o speranță, este un vis la care ne raportăm cu calm și rezervă, dar față de care Teo are certitudinea că este Alexandra”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

Acesta susține că Alexandra ar fi în viață, iar afirmația îi este întărită de o dovadă primită de mama victimei, Tudorița Măceșanu. Femeia a primit câteva imagini în care ar fi fiica sa.

„Poliția Națională din cele 2 țări a fost alertată și mai multe persoane au depus în numele nostru plângere și solicitare pentru a fi căutata de urgență. Cu atat mai mult cu cât spațiul în care a fost văzută și fotografiată este unul public cu camere de luat vederi! Nu vom face publică poza, locația sau persoana care ne-a comunicat-o. (…) În același timp îl vom avea în direct pe bunicul Luizei, domnul Stelian Iordache pentru a analiza fără jiginirile unor interlopi, jurnaliști fără suflet sau avocați ai interlopilor ce s-a întâmplat de fapt cu Luiza și care este realitatea din spatele teatrului prezentat de DIICOT”, a adăugat Cumpănașu

sursa