Politica

Cat de mare avere are Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă încasează lunar un venit substanțial din partea Senatului României. Suma este trecută în declarația de avere publicată pe site-ul instatuției.

Tot în declarația de avere, senatoarea a menționat faptul că deține mai multe obiecte de artă și apartamente.
Diana Șoșoacă este una dintre cele mai controversate figuri din peisajul politic românesc. S-a remarcat ca o contestatară a vaccinului anti-COVID și a purtării obligatorii a măștii în perioada pandemiei, dar și prin scandalurile multiple făcute în Parlament sau pe stradă.

După alegerea ei ca senator, notorietatea i-a crescut. Nu puțini sunt cei care sunt atrași de ideile ei și o susțin.
Potrivit ultimei declarații de avere, salariul pe care îl încasează Diana Șoșoacă este cu mult peste salariul pe care îl încasează un român de rând.

Anual, din partea Senatului României, în conturile lui Șoșoacă intră 130.975 de lei, adică un salariu lunar de 10.914 lei
Se adaugă un venit de 14.200 lei de la cabinetul de avocatură.
Diana Șoșoacă deține și mai multe obiecte de artă. Toate au fost dobândit de-a lungul timpului. Toate operele de artă menționate în declarația de avere însumează 5.000 de euro.

De asemenea, senatoarea mai deține și diverse proprietăți. Diana Șoșoacă este proprietara a două apartamente situate în București, unul achiziționat în 1993 și altul în 2002.

De asemenea, deține și mai multe terenuri intravilane și agricole în Vâlcea, Dâmbovița și Ilfov.

sursa