Politica

Cătălin Drulă: ”Aşteptăm şi demisia lui Bode”

După ce USR a fost ignorat de Vasile Dîncu săptămâna trecută, preşedintele USR Cătălin Drulă a declarat că a demisionat „vulnerabilitatea de la Apărare”, ministrul Vasile Dîncu şi aşteaptă şi demisia lui Lucian Bode, „vulnerabilitatea de la Interne”.
Dîncu și-a apărat declarațiile, spunând că au fost înțelese greșit și că totul a fost amplificat printr-o „montură useristă”.
De asemenea, a ignorat solicitarea USR depusă la Biroul Permanent prin care partidul cerea ca ministrul Apărării, Vasile Dîncu, să fie chemat să dea explicații.
„Ministrul Dîncu, vulnerabilitatea de la Apărare, a demisionat. Aşteptăm şi demisia lui Bode, vulnerabilitatea de la Interne”, a scris luni, Cătălin Drulă, pe Facebook.

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu a anunțat că şi-a înaintat demisia din funcţia de ministru al apărării naţionale. El precizează că l-a informat pe premierul Nicolae Ciucă despre decizia pe care a luat-o. El invocă ”imposibilitatea colaborării” cu preşedintele Klaus Iohannis şi îi mulţumeşte premierului pentru colaborare.

sursa