Social

Caz Socant! Gigi Becali le-a facut casa, ei au distrus-o, iar tatal si-a violat fiica de 16 ani!

Caz Socant! Gigi Becali le-a facut casa, ei au distrus-o, iar tatal si-a violat fiica de 16 ani!Gigi Becali dupa cum il stiti, un om sufletist, care ajuta si face biserici multe, acuma de ceva timp a donat unei familii sarace din localitatea Vagulesti o casa, dar se pare ca acestia si-au batut joc de bunatatea sufleteasca a domnului Gigi Becali, iar acum au ajuns la ruina, si de fapt tatal recurgea la un gest ingrozitor, isi viola fiica de 16 ani, relateaza gsp.ro.

Gigi Becali vazand in luna ianuarie o asociatie din Gorj a distribuit povestea celor sapte copii, dintre ei minori, fiind crescuti de un tata invalid, dupa ce mama lor i-a parasit, iar unul dintre copii cei mici suferea de handicap locomotor, labele picioarelor sunt sucite si nu poate sa le miste, iar familia traieste in mizerie fara usi la casa.

Pentru că soții ajunseseră să doarmă sub cerul liber cu un copil nou-născut, al cincilea, și bolnav pe deasupra, omul de afaceri Gigi Becali le-a cumpărat o casă în comuna Văgiulești.

Presa locală relata, în 2012, că Becali a venit personal cu elicopterul în sat pentru a semna actele de cumpărare.

Poliția din Gorj a deschis deja un dosar penal pentru viol pe numele lui Alexandru Bucur.

Alexandra, fiica în vârstă de 16 ani a familiei Bucur, le-a povestit anchetatorilor că tatăl său a violat-o, de mai multe ori, începând din vara lui 2019. 

„Acest copil a fost violat de mai multe ori și are traume”, a declarat pentru Libertatea președintele asociației, Cristina Lia.

„Eu nu l-am ajutat pe el.

Am ajutat copiii.

Casa am cumpărat-o pentru copii.

Eu cumpar când văd că e o familie cu 7-8 copii și stau în 2 camere.

Fetele nu trebuie sa stea la un loc cu băieții.

Eu am ajutat 10 copii și o femeie.

Eu nu sunt Dumnezeu” –